Ответы на вопросы
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Які види кави вам більше до вподоби?

Участников: 3

Перейти вниз

Які види кави вам більше до вподоби? Empty Які види кави вам більше до вподоби?

Сообщение автор Rapchiks Сб Авг 26, 2023 10:14 pm

Привіт, друзі! Як ви ставитеся до кави? Хто тут любитель цього ароматного напою? І які види кави вам більше до вподоби? Я, особисто, не уявляю свого ранку без чашки чудового еспресо. А ви?
Rapchiks
Rapchiks

Дата регистрации : 2023-06-26

Вернуться к началу Перейти вниз

Які види кави вам більше до вподоби? Empty Re: Які види кави вам більше до вподоби?

Сообщение автор DimaD Сб Авг 26, 2023 11:16 pm

Привіт! Кава - це дійсно щось неймовірне. Я великий шанувальник цього напою, і моїм улюбленим видом є зернова кава https://coffeeok.com.ua/ua/kofe/kofe-v-zernah . Я завжди купую свіжозаймелені зерна в магазині "Кофеек". Там великий вибір різних сортів, і кожен раз я можу спробувати щось нове. А особливо вдячний магазину за можливість купувати зерна у різних кількостях - від менших пакетів для спроби до великих упаковок для більшої кількості насолоди!
DimaD
DimaD

Які види кави вам більше до вподоби? Empty Re: Які види кави вам більше до вподоби?

Сообщение автор Igor420 Сб Авг 26, 2023 11:55 pm

Ну, що сказати, я взагалі не можу відповісти на це питання. Якось не відчуваю великої прив'язаності до кави. Для мене вона - це просто напій, і ніякі особливі сорти чи види не роблять на мене великого враження. Але я дуже раджу всім шанувальникам кави насолоджуватися цим ароматом!
Igor420
Igor420

Права доступа к этому форуму: