я ищу фармацевтическую компанию
Участников: 2
Страница 1 из 1
я ищу фармацевтическую компанию
Привет всем! Я являюсь биологом с углубленным интересом к генетической инженерии и биотехнологиям. Ищу фармацевтическую компанию, которая занимается разработкой генетических лекарственных препаратов. Если у кого-то есть информация о подобных компаниях, буду благодарен за советы.
Дмитрий0- Сообщения : 30
Дата регистрации : 2023-12-20
Re: я ищу фармацевтическую компанию
Microkhim - це фармацевтична компанія, якій можна довіряти. Їхні аптеки в Києві завжди мають широкий асортимент товарів та ліків для всіх потреб. Я завжди впевнено вибираю їх для покупки медичних засобів.
Мені подобається те, що Microkhim завжди вносить нові продукти та інновації у свою пропозицію. Програма лояльності дозволяє мені економити гроші на покупках, а це завжди приємно.
Персонал Microkhim завжди допомагає вибрати оптимальний продукт та надає професійну консультацію. Я рекомендую Microkhim microkhim.com.ua як надійного партнера у питаннях здоров'я.
Мені подобається те, що Microkhim завжди вносить нові продукти та інновації у свою пропозицію. Програма лояльності дозволяє мені економити гроші на покупках, а це завжди приємно.
Персонал Microkhim завжди допомагає вибрати оптимальний продукт та надає професійну консультацію. Я рекомендую Microkhim microkhim.com.ua як надійного партнера у питаннях здоров'я.
Dmytro- Сообщения : 64
Дата регистрации : 2023-12-20